Povemo tudi nekaj o nas. Naš selitveni servis opravlja svoje delo že več let, vse več se spopadamo z novimi izkušnjami. Vaša selitev stanovanja ali hiše lahko spremljajo naši mojstri le deloma, če si želite posebno storitev izven skupnega načrta; ali pa vas spremljajo skozi vso dolgo pot selitve: od začetka do konca.

Naša zgodba se je začela s prihodom v Slovenijo. Po preselitvi smo se velikokrat srečevali različne variante prevozov in pomoči s selitvami, kajti zaradi nestabilne situacije s cenami za nepremičnine, ni bilo druge opcije, kot da se selimo drugam. Tako smo se odločili, da začnemo delati v tej sferi, da lahko pomagamo takim osebam, kot sva nekoč bila midva. Preliv preseljencev v Slovenijo je hitro rastel, in smo začeli pomagati posameznikom iz Ukrajine, Rusije, Belorusije in iz drugih vzhodnih držav, kjer smo se lahko dobro sporazumeli. Čez čas smo spoznali vse detajle in dobili vsa potrebna znanja, da bi se lahko razvijali naprej. Sedaj delamo po celi Sloveniji, imamo veliko bivših strank, ki so se vedno pozitivno odzvali na naše delo, poleg tega pa skozi iščemo nove izzive. Seznam naših storitev vse raste in naš glavni cilj je razvoj projekta, ki vam lahko v nujni situaciji pomaga od črke “A” do črke “Ž”.

O nas

Čez čas smo spoznali vse detajle in dobili vsa potrebna znanja, da bi se lahko razvijali naprej. Sedaj delamo po celi Sloveniji, imamo veliko bivših strank, ki so se vedno pozitivno odzvali na naše delo, poleg tega pa skozi iščemo nove izzive. Seznam naših storitev vse raste in naš glavni cilj je razvoj projekta, ki vam lahko v nujni situaciji pomaga od črke “A” do črke “Ž”.

O nas ste že nekaj izvedeli. Na ta način vam predstavljamo naš Selitveni servis SelimoMi – servis, kjer lahko stalno zaupate svoje ideje, načrte in težave.
Vabljeni tudi na naš youtube kanal: SelimoMi YouTube Channel.
Ne pozabite še na naš blog, ki je prav tako na naši strani: Blog SelimoMi

Selimomi